Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ,ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ;

Ρίξαμε μια ματιά στα στατιστικά της ημέρας, εδώ στο ιστολόγιό μας, ποιό θέμα διαβάζεται περισσότερο. Ήταν το ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ. Δηλαδή προφητειούλες. Αναρτήσαμε το θέμα των θεμάτων, δεν υπάρχει κάτι σπουδαιότερο για να κερδίσει ο άνθρωπος την αιώνια ζωή και ασχολούμαστε με το πιό κοινό θέμα των ημερών μας, το πιό μικρό και ουσιαστικά με μικρότερης σπουδαιότητας σωτηριολογικού χαρακτήρα. 
Τελικά έχει δίκαιο η ευλογημένη αυτή ψυχή που μας κατσαδιάζει συνεχώς, μά συνεχώς! Το έχει πεί πολλάκις ιδιαίτερα τις τελευταίες βδομάδες και σας το τονίζουμε κι εμείς, γιατί και οι εμείς οι ίδιοι πέφτουμε στην ίδια παγίδα. Ασχολούμαστε όλοι με την προφητεία. Τί θα γίνει, πότε θα γίνει, πώς θα γίνει. Προφητολόγοι και προφητόπληκτοι. Πλάνη των ημερών την ονομάζει αυτήν την τάση, να ψάχνουμε συνεχώς και επισταμένως τα προφητικά!
Όλοι μας στην ίδια κατηγορία ανήκουμε. Μας κάνει συνεχώς παρατήρηση, αυτή η οποία είναι η αυθεντία της προφητολογίας. Αυτή που έδωσε 25 με 30 ποιήματα προφητικού περιεχομένου. Και την ρωτάνε τα πνευματοπαίδια της για λογαριασμό όλων μας.
 - Μα αφού εσύ η ίδια μας είπες όλα όσα μέλλουν να συμβούν, γιατί μας λές να μην ασχολούμαστε με τα προφητικά; 
Και η απάντηση: 
 " Οι προφητείες έχουν σαν βασικό τους σκοπό να μας οδηγήσουν στόν τρόπο να ΜΗΝ πραγματοποιηθούν!!!! Ο Θεός δίνει την προφητεία για να μας ταρακουνήσει, να δούμε τι μας ξημερώνει, άν είναι κακό αυτό πού έρχεται να το αποτρέψουμε. Την διαβάζουμε μιά φορά, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του προβλήματος και αμέσως ξεκινάμε τον αγώνα μας. Τί κάνει ο κόσμος όμως; Την διαβάζει, α! θα γίνει αυτό, θα γίνει το άλλο και μένει εκεί. Λύση δεν υπάρχει; Φυσικά και υπάρχει. Ποιά είναι η λύση; Προσευχή, νηστεία , μετάνοια. Αυτά είναι τα όπλα μας. Ουσιαστικά η προφητεία έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα γιά να μήν επαληθευτεί. Αυτός είναι ο μοναδικός στόχος. Άν όμως μείνουμε ασυγκίνητοι, , εφόσον πλέον πλησιάζει άμεσα ή πραγματοποιείται το προφητευθέν γεγονός,  η δεύτερη ευκαιρία είναι να τρέξουμε τότε πάλι στα παραπάνω όπλα μας. Αυτό ώστε να ελαττωθεί ή και να αλλάξει εν μέρει το προφητευμένο κακό και πάλι για όφελός μας. Και η εσχάτη περίπτωση  είναι άν μείνουμε στα ίδια και στα ίδια (που λέει και στα ποιήματά της), να μην λέμε: - Θεέ μου τι μας έκανες, άν μας προειδοποιούσες μπορεί και να κάναμε κάτι! Προειδοποιηθήκαμε, δεν δικαιολογούμαστε να διαμαρτυρόμαστε, άν όντως πραγματοποιηθεί μια προλεγόμενη συμφορά. Λοιπόν αυτό να λέτε σε όσους ρωτούν προφητικά. Προσευχή, προσευχή, προσευχή. Αφήστε τα αναμενόμενα, ο Θεός ζητάει προσευχή. Άν Του την προσφέρουμε αλλάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ".