Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: 

https://www.pentapostagma.gr/2018/05/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B5%CE%BA.html


Νέα Τάξη Πραγμάτων

«Ερχεται φονική πανδημία – Θα χαθούν εκατ άνθρωποι» – Ποιος διάσημος μίλησε για γονιδιακό όπλο


Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς αποκάλυψε ότι θα …εμφανιστεί μία νόσος η οποία θα έχει τόσο μεγάλη καταστρεπτική ισχύ που θα αφανίσει στο διάβα της εκατομμύρια ανθρώπους .   
Ο γνωστός «ηγέτης» των τεχνολογιών αναφέρει ότι φονική επιδημία θα εμφανιστεί με μορφή πανδημίας, αποκαλύπτοντας ότι θα χαθούν περίπου 30 εκατομμύρια άνθρωποι…  μέσα σε έξι μήνες μετά την εμφάνιση της νόσου.
Μιλώντας σε όλους του κατοίκους του πλανήτη γη, τους προειδοποιεί να προετοιμαστούν όπως γίνεται σε περιόδους πριν από πόλεμο.
Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση για τις επιδημίες που οργάνωσε η ιατρική οργάνωση Massachusetts Medical Society και το  περιοδικό «New England Journal of Medicine».
Ο γνωστός «φιλάνθρωπος» κ. Γκέιτς ομολόγησε ότι φοβάται και ο ίδιος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Άλλες πληροφορίες φέρουν τον αμερικανικό στρατό να έχει αναπτύξει εδώ και καιρό ένα «γονιδιακό όπλο» το οποίο όπως λένε διάφοροι έγκυροι επιστήμονες, είναι σε θέση να εξολοθρεύσει ολόκληρες  εθνότητες κατά την διάρκεια ενός μελλοντικού πολέμου, προκαλώντας πανικό στην επιστημονική κοινότητα.

Η Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών προγραμμάτων Άμυνας (DARPA) έλαβε 100 εκατομμύρια δολάρια για την  έρευνα κατασκευής «γονιδιακού όπλου», σε μια προσπάθεια να τελειοποιήσει την ικανότητα να εξαλείψει ορισμένους τύπους ανθρώπων με βάση τη γενετική τους σύνθεση, υπακούοντας στο τρομερό σχέδιο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω ενός ολοκληρωτικού πολέμου  .
Εγγραφα αποκαλύπτουν ότι η DARPA έχει καταστεί η κορυφαία πηγή χρηματοδότησης για την δημιουργία τεχνολογίας ικανής να προκαλέσει γενετική εξαφάνιση εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.
Αυτή η πληροφορία έρχεται από ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών της επιτροπής για τη Βιολογική Ποικιλότητα (CBD), οι οποίοι  συζητούν για την εφαρμογή  μορατόριουμ στην γονιδιακή έρευνα διότι αρκετές  χώρες εξέφρασαν φόβους για πιθανή στρατιωτική εφαρμογή.
Οι διπλωμάτες του ΟΗΕ επιβεβαίωσαν στην εφημερίδα  «The Guardian» ότι η απελευθέρωση πληροφοριών θα αποκαλύψει πολλά επικίνδυνα πράγματα για αυτά του είδους τα όπλα .
Η εκδήλωση της οργάνωσης Massachusetts Medical Society μάλλον λειτουργεί ως μέσο καθοδήγησης της ανθρωπότητας για σχέδια που απεργάζονται «σκοτεινοί τύποι σε σκοτεινά υπόγεια».
Μάλιστα αναφέρθηκε και «μοντέλο προσομοίωσης που έφτιαξε το Institute for Disease Modeling, σύμφωνα με το οποίο μια πανδημία σαν αυτή του 1918 που σκότωσε 50 εκατ. ανθρώπους, σήμερα θα σκότωνε 30 εκατ. στους πρώτους έξι μήνες».
Τόσο σίγουροι είναι για το «γονιδιακό όπλο» που έχουν κατασκευάσει κάποιοι.
«Ο κόσμος πρέπει να προετοιμαστεί για πανδημίες με τον ίδιο σοβαρό τρόπο που προετοιμάζεται για πόλεμο», επανέλαβε.
Και είπε πως τη μία και μοναδική φορά που ο αμερικανικός στρατός πήρε μέρος σε μια προσομοίωση κατά επιδημίας ευλογιάς, τα αποτελέσματα ήταν «ευλογιά ένα, ανθρωπότητα μηδέν», αναφέρει ο Γκέιτς .........................................................................................................................................................................
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ,  ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ  ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015:
                                   ......................................
                                
Γι’ αυτό και επικοινωνώ μαζί σας κάθε τόσο,
γιατί έχω και Εγώ τα σχέδιά μου και θέλω να σας σώσω.

Κάντε ένα βήμα μόνο εσείς, και Εγώ τα ενενήντα εννέα,
διώξτε όλους τους «θεούς» και ελάτε στον Πατέρα.

Η μετάνοια και η προσευχή καθώς και η νηστεία,
θα διώξουν απ’ τη χώρα σας όλα αυτά τα θηρία.

Γιατί εκτός απ’ το οικονομικό, το σχέδιο που υπεγράφη,
είναι να σφάζονται οι χριστιανοί και να πετιούνται σε χαντάκι.

Όμως και πάλι η προσευχή θα φέρει και σ’ αυτό τη λύση.
Θα το αναλάβει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, και κανέναν στην Ελλάδα δεν θ’ αφήσει.

Θα στείλει αρρώστια ανίατη, πολλοί θα προσβληθούνε
και με πόνους αφόρητους, πολλοί θε να χαθούνε.

Έτσι θα γίνει το σχέδιο του Μέγα Ταξιάρχη.
Θ’ αδειάσει τότε η χώρα σας, θα μείνετε μονάχοι.

Καράβια θα τους παίρνουνε, στις χώρες τους θα πάνε,
θα φοβηθούν τόσο πολύ, που πίσω τους δεν θα κοιτάνε.

Εάν εσείς μετανιώσετε, Εγώ κρατώ το λόγο,
και κάνω πράξη όλα αυτά μέσα σε λίγο χρόνο.

Όσο για την Ε.Ε., σας τα είπα πολλές φορές,
γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.

Μαζί μ’ αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία.

Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία,
θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία.

Γιατί ήθελαν να διαλύσουν την ορθοδοξία,
και στόχος είναι η Ελλάδα μας που έχει τα πρωτεία.

Όμως δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει
μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει.

Τέκνα μου δώστε μου τη μετάνοια, να έχω εξουσία,
για να μπορέσω γρήγορα να βάλω την τελεία.

Γιατί είμαι ελεύθερος Θεός, ποτέ δεν σας πιέζω
και αν εσείς δεν θέλετε, Εγώ πώς να σας σώσω;

Εδώ όμως κλείνω το γραπτό, γιατί πολλά σας είπα.
Σας λέω ότι σας Αγαπώ και να έχετε ελπίδα. Αμήν.


 ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ:
" ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΥΤΕ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ, ΟΥΤΕ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΞΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΣΕΙ ΘΑ "ΦΕΥΓΕΙ", ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ. ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ "ΦΥΓΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΙ ΑΚΑΜΠΤΟΙ. ΟΜΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΛΑΒΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου