Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ.
- ΜΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ;
- ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
- Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΝΑ! ΦΘΑΣΑΜΕ Ή ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΛΗΣΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΤΟΝ ΑΡΧΕΚΑΚΟ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΡΟ ΜΕ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΗΝ  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ. ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΕΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΟΧΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΙΚΕΣΙΑ ΚΙ ΕΛΠΙΔΑ! ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΡΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ!
-  Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ: Ε! ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ, ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΜΕ  ΣΤΟΝ ΘΕΟ! ΕΤΣΙ  ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΜΑΣ, ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ!
- ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ. ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΙ ΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΚΟΜΗ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ   ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ; ΚΑΝΕΙΣ!!