Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Διαβάζουμε στο παρακάτω ιστολόγιο τα εξής:

http://orthodoxathemata.blogspot.de/2018/03/blog-post_68.html


Με ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ θα ξεκινήσουν όλα! Θα φύγουν μεσάνυχτα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση… Έτσι θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!


«Με οικουμενική γράφουν λέει οι προφητείες ότι θα ξεκινήσουν όλα. από τον Ιούνιο θα αρχίσουν (σ.σ. μάλλον αυτή το βλέπει και το λέει έτσι για να μην αποκαλύπτει το χάρισμά της)................................................................................................................................................................................


Θα φύγουν μεσάνυχτα και δεν θα έχουμε κυβέρνηση. Αρχίζει το τέλος του ψευτορωμαιϊκού.
Έτσι θα κάνουν το μπαμ οι Τούρκοι.
Ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός και τα νερά θα μολυνθούν.
Θα γίνουν καλοκαίρι για να βοηθηθεί ο κόσμος...................

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ:

http://orthodoxathemata.blogspot.de/2018/03/blog-post_68.html

ΣΩΣΤΑ ΕΔΩ  ΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΕΕΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΔΩ: 

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑΣ  ΠΑΛΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ , ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ. ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, Ή ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΕΚΝΑ ΟΤΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ! ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΩΔΥΝΑ!! ΟΠΟΤΕ Η ΜΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ, ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ  ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, Η ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.