Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

ΑΓΙΑ ΓΗ, ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΜΟΥΜ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ  ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΛΙΚ. ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΘΕ ΚΛΙΚ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ, ΑΝ  ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ  ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΩΣ.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΟΡΓΙΟΣ ΧΟΖΕΒΙΤΗΣ. ΕΔΩ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΡΕΦΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΑΚΑ , ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΠΗΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟΠΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕYΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ.
ΙΕΡΙΧΩ , ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟ ΟΡΟΣ ή ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΖΑΚΧΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΜΟΡΕΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟ ΟΡΟΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΗΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΕΔΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΙΧΩ ΚΙ Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ, ΣΤΑ 400 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 200 μετρα ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟ ΟΡΟΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ!
ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΚΟΚΚΙΚΩΠΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ 6 ΜΕ 8 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΑΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.