Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΝΕΑ ΗΘΗ!

ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ:

https://www.youtube.com/watch?v=QFI7i_D9c9o


Δημοσιεύτηκε στις 1 Οκτ 2017

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ :ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ Ή ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Ή ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΝ , ΝΟΘΕΥΟΥΝ Ή ΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΞΤΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ,ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΙ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΟΣ ΔΟΞΑΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΕΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΑΣ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ.

Να το δούμε πάρα πολύ σοβαρά αυτό το θέμα, γιατί θα

 ακολουθήσουν κι άλλα κι άλλα χειρότερα ακόμη! Να

 βάλουμε μυαλό ο ελληνικός λαός γιατί όταν αρχίσουν να

 ξετυλίγονται τα σπουδαία θα κλάψουμε πολύ!


Τώρα είναι ακόμη καιρός να σταματήσουμε ή να

 περιορίσουμε το κακό, τότε δεν θα έχουμε την πολυτέλεια

 αυτή γιατί θα εκτραχυνθεί πολύ η κατάσταση.