Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπημένοι μας φίλοι
η ανακοίνωση αυτή αφορά όλους τους αναγνώστες μας ανά την οικουμένη, αλλά υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα για τους φίλους που ζούν εκτός Ελλάδας. Ζητήσαμε την ευλογία της Γερόντισσας να βγούνε τα θέματα που αναρτήσαμε κατά καιρούς εδώ στην σελίδα μας και αναφέρονται στις  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ, σε βιβλίο. Μας έδωσε την ευχή της και συγχρόνως μας ανακοίνωσε ότι θα μας δοθούν και ένα ή δύο θέματα ακόμη. Η διαδικασία θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα γιατί όλα αυτά θέλουν χρόνο για να μπούν σε μια σειρά. Το ίδιο περίπου είχε γίνει και με τα προφητικά ποιήματα. Πήρε αρκετό χρόνο. Στο κυρίως θέμα μας τώρα:
Βλέπουμε μέσα στα στατιστικά που δίνει η google,
ότι υπάρχουν παλλοί αναγνώστες απο το εξωτερικό. Παράδειγμα σημερινό για τον τελευταίο καιρό.


ΕΔΩ:

Προβολές σελίδων ανά χώρα

Γράφημα με τις πιο δημοφιλείς χώρες μεταξύ των αναγνωστών του ιστολογίου
ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
Ελλάδα
1002
Γερμανία
290
Ινδία
95
Ηνωμένες Πολιτείες
66
Ρωσία
45
Σλοβακία
24
Βέλγιο
21
Πορτογαλία
16
Γαλλία
8
Κύπρος
5


Δεν είναι βέβαια και πολύ μεγάλο το αναγνωστικό μας κοινό όπως σε άλλες σελίδες, αλλά λίγο κι εκλεκτό. Είπαμε την γνώμη μας να σας ρωτήσουμε όταν ετοιμαστεί το βιβλίο, εάν κάποιοι φίλοι έχουν την δυνατότητα να το εκτυπώσουν στις χώρες που ζούν και υπάρχουν κι άλλοι ομογενείς εκεί, να τους το στείλουμε εμεις  και να το ξαναεκτυπώσουν κι αυτοί με δικά τους έξοδα. Φυσικά πρέπει να είναι σχεδόν όμοιο με το δικό μας, κυρίως τα κείμενα. Να μην πειραχτούν καθόλου τα κείμενα γιατί εκεί γράφονται πράγματα που τα δίνει η Γερόντισσα. Δεν είναι λόγια του κάθε ενός μας. 
Τώρα μια άλλη δική μας σκέψη υπάρχει κι αλήθεια δεν ρωτήσαμε ακόμη την γερόντισσα γι αυτό. Λέγαμε πώς οι κάτοικοι της ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ, ΡΩΣΊΑΣ, ΗΠΑ, ΙΝΔΙΑΣ, ΒΕΛΓΙΟΥ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ κλπ., εκει που υπάρχει ελληνική παροικία θα ήταν ίσως καλό να τα μεταφράσουν, με απόλυτη πιστότητα όμως, τα κείμενα και στις τοπικές γλώσσες. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί που ναι μεν είναι Έλληνες, αλλά τα ελληνικά δεν τα μιλούν πολύ καλά. Και υπάρχουν επίσης άνθρωποι χριστιανοί μη Έλληνες που θα ήθελαν να διαβάσουν αυτά τα πολύ σημαντικά κείμενα και να τα καταλαβαίνουν.  Δεν αφορούν μόνο τους Έλληνες οι πνευματικές αυτές νουθεσίες, αφορούν όλη την ανθρώπινη κοινωνία. Και χριστιανοί να μην είναι, τα κείμενα αυτά έχουν την αγάπη και φροντίδα του Θεού για τον κάθε άνθρωπο, μέσα τους. Τι να πούμε για τις σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια; Για την αγάπη; Για την κατάθλιψη; Γιά τον εγωισμό; Διαπραγματεύονται όλα τα σημαντικά κοινωνικά θέματα τα κείμενα αυτά, σε οποιαδήποτε κοινωνία κι άν ζούμε.Άλλωστε μήν ξεχνάμε ότι θα έρθει καιρός που θα διδαχτεί το ευαγγέλιο σε όλη την οικουμένη αργότερα!
Περιμένουμε να μας στείλετε ενα μέηλ, ένα σχόλιο  και να μας δώσετε κι εσείς ιδέες πώς να το οργανώσουμε καλύτερα και κυρίως ευχόμαστε να βρεθούν άνθρωποι με τις κατάλληλες γνώσεις ελληνικών και τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας για να τα μεταφράσουν. Κι άν ακόμη δεν μπορούμε μόνοι μας, υπάρχουν άριστοι διερμηνείς διπλωματούχοι που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Κι αμισθί ( χωρίς να πληρωθουν δηλαδή), να προσφέρουν αν μπορούν. Να μην βλέπουμε μόνο το υλικό κέρδος, να κάνουμε κάτι και για την ψυχή μας. Κι ένας άνθρωπος να ωφεληθεί απο αυτήν την προσπάθεια πετύχαμε το τέλειο.
Κι εμείς απο την τσέπη μας πληρώνουμε τα έξοδα έκδοσης των βιβλίων μαζί με άλλους καλοπροαίρετους φίλους και τα διανέμουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου