Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ ΟΡΕΙΝΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΘΑΒΩΡ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΓΙΑ ΝΕΦΕΛΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ  ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ, ΕΤΡΕΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΑΣΤΕΡΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΡΟΗ Η ΝΕΦΕΛΗ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΟΜΩΣ!ΙΕΡΙΧΩ, Ο ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΖΑΚΧΑΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΜΟΡΕΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. Η ΣΥΚΟΜΟΡΕΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΕΝΤΡΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥ, ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ.  Η ΙΕΡΙΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΤΜΗΜΑ, ΕΝΑ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΝΗΣΙΔΕΣ ΝΗΣΙΔΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ , ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΕΔΩ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΧΩ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΜΜΙΑ 200 ΜΕ  300 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟYΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.


Η ΙΕΡΙΧΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ 3 ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΟ ΟΡΟΣ Ή ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΣΜΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ.

ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΓΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΕΣ.
ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟ. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΙΑΜΑΤΙΚΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑ, Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΑ "ΑΝΩΘΕΝ ".
 ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ, ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΚΥΦΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΣ Ο ΤΑΦΟΣ.
Ο ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑΣ.
ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ, Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΕΛΕΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ, Η ΜΟΝΗ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΚΟΜΗ!ΟΜΟΡΦΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΧΟΥ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.


ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓKΥΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΑΝΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΗΔΗ  ΕΓΓΥΟΣ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΕΓKΥΕΣ ΗΔΗ ΚΑΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου