Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ

Aρχάγγελοι
Aγαπημένοι μας φίλοι και φίλες,
σήμερα έχουμε ένα υπέροχο κέρασμα από την γερόντισσα.
Θα σας φανερώσουμε μια θαυμαστή παρουσία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην γερόντισσα. Δεν είναι πολύς καιρός, που συνέβη αυτο το χαρούμενο γεγονός. Το αποκάλυψε η ίδια στα πνευματοπαίδια της συγκλονισμένη από την απρόσμενη επίσκεψη του ιδίου του Αρχαγγέλου. 
- Τον είδα , μας περιγράφει, είναι πολύ ψηλός,  2, 20 μέτρα ύψος, τα φτερά του είναι 3 μέτρα ανοιχτό το καθένα και κλειστό 1 μέτρο,  στα 25 χρονών περίπου, μελαχροινός στην όψη, μαύρα μαλλιά, γλυκύς και σοβαρός στην έκφρασή του. Βέβαια είναι και  αυστηρός όταν οι άνθρωποι είναι σε αμετανοησία...  Μου απεκάλυψε πως είναι στο θρόνο του Κυρίου και διεκπεραιώνει κάθε αποστολή,  που του αναθέτει, αλλά είναι και πολύ τρυφερός όταν τον καλούμε ταπεινά και μας βοηθάει. Γίνεται μαλακός σαν μικρό παιδί. Μας φροντίζει  και όταν τον στείλουμε σε αποστολή το σπαθί του βγάζει μία λάμψη που σημαίνει: "ΤΏΡΑ ΤΡΕΧΩ". 
Βέβαια είναι πολύ αυστηρός όταν οι άνθρωποι είναι σε αμετανοησία... αυτός παίρνει τις ψυχές μας κατ' εντολή του Κυρίου φυσικά. 
Ο δε Γαβριήλ είναι λευκός στην όψη και είναι ο πιο ωραίος άγγελος, γι' αυτό ο Κύριος τον έστειλε στην Παναγία. Είναι για να φέρνει καλές ειδήσεις.
Μαζί με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, υπηρετούν και στο άρμα της Παναγίας σαν πρωτοστάτες και ακολουθούνται  από μεγάλο αριθμό αγγέλων και αγίων.