Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ.


https://www.youtube.com/watch?v=SDM4LWuv0dgκατά παράβασιν της θέσης μας στο θέμα των αναρτήσεων ( βάζουμε κατά βάσιν θέματα απο απευθείας δικές μας πηγές κι όχι απο το διαδίκτυο), λόγω όμως της μεγίστης αξίας που έχει το παραπάνω βιντεάκι θα σας το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα. Και αν σας κουράζει το μήκος  του χρόνου, ακούστε τα τελευταία 5 με  10 λεπτά. 
Πιστεύουμε οτι θα ωφεληθείτε σε ασύλληπτα μεγάλο βαθμό. 


ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ,  ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ. ΚΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ 2013, ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Η ΜΟΝΑΧΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ. 
- ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΘΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΝΕ ΣΕ ΦΤΩΧΟΚΑΛΛΥΒΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΕΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΕΡΓΟ!!!