Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΤΗΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΥΡΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ, ΣΕΡΡΕΣ

ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΕΣΤΗ . ΣΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΓΙΑΣ , ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΠΕΛΛΕΣ, ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΗΤΑΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΚΤΙΖΑΝΕ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΚΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ. ΟΜΩΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΛΑΥΡΑ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ: 
- ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΙΓΗ ΣΚΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ;
ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΚΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΛΗ Η ΠΛΑΣΗ ΓΥΡΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ! ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΑ ΤΟΥ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡ. ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΘΑΥΜΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου